Note: This Webinar is in Dutch, please click here to read the text in English.

Woensdag 17 januari om 13.00 uur

Onderhouds- en Asset Management managers ervaren een toenemende druk om bedrijfsprestaties te optimaliseren en duurzame groei te bewerkstelligen. Het slimmer inzetten van data, het implementeren van nieuwe systemen en tools, en het aanpassen van processen aan deze vernieuwingen: het succes van al deze facetten is sterk afhankelijk van de adoptie binnen de organisatie. Echter, recente studies benadrukken opnieuw dat de succesratio’s van organisatorische veranderingen aanzienlijk laag zijn. Voor managers is het daarom cruciaal om niet enkel veranderingen te initiëren, maar ook het langdurige succes ervan te waarborgen. Hoe kan dit worden bereikt? Welke stappen kunnen worden ondernomen om verandering effectief te begeleiden?

Tijdens dit leerzame webinar bespreken we:

  • Waarom change management essentieel is
  • Hoe pas je change management toe: de drie fases van organisatorische verandering
  • Deep dive per fase met praktische tips & tricks
  • Praktijkvoorbeelden

Meld je aan voor dit NVDO webinar

Over de presentator

Willem van Keulen is senior consultant bij MaxGrip. Willem heeft rond de 20 jaar ervaring in het vak en heeft projecten geleid bij bedrijven zoals FrieslandCampina, CBRE, Attero, HVC, Cabot, Shell en NAM. Bij deze en andere bedrijven heeft hij onder andere maintenance strategieën opgezet, reliability engineering projecten uitgevoerd, preventive maintenance optimalisatie gedaan en asset performance verbetertrajecten geleid. Willem’s focus ligt bij alle consultancytrajecten bij het realiseren en laten beklijven van verandering waarbij hij handig gebruikmaakt van de combinatie van zijn domeinexpertise en ervaring in change management.

Get inspired

benchmarking webinar

NVDO Webinar about building a business case for asset performance improvements through a.o. benchmarking (presented in Dutch).

On-demand webinar: MRO and parts kitting

Learn why kitting is important for an efficient MRO strategy, how it helps to increase wrench time and reduce costs.

company leader staring at camera

In the past year, we have seen a surge in organizations undergoing digital transformation initiatives, some by choice and others out of necessity. This article discusses the growing role that leadership plays in accelerating digital transformation within their organizations.