• Utrecht

De werklocatie voor deze functie is ons hoofdkantoor in Utrecht en we zoeken iemand voor 32 – 40 uur per week. De indeling van de werktijden vindt plaats in overleg. Flexibiliteit en deels thuiswerken is onderdeel van onze cultuur.

Binnen MaxGrip werken we hard aan de overgang van handmatig naar digitaal. Simpel vertaald: van repeterende administratieve taken naar digitalisering en het vertalen van de strategie naar de dagelijkse praktijk, waarbij van HR steeds vaker een klankbord- en advies rol wordt gevraagd.

Ambieer jij een zelfstandige functie waarin je kunt groeien én samen met ons de (HR) organisatie naar een hoger niveau gaat tillen, dan verwelkomen wij je graag voor een persoonlijke kennismaking. Het HR-team bestaat uit een gezellige groep professionals die van aanpakken houdt en gezamenlijk de ambitie “to be the employer of choice” nastreeft. Dáár krijgen wij energie van.

Over de functie

Jij bent verantwoordelijk voor verschillende HR-processen en projecten en bent daarin zowel initiator, aanjager en uitvoerder. Denk aan de personeels- en salarisadministratie, de onboarding van collega’s, het verbeteren en automatiseren van onze werkwijzen en allerlei andere HR en HSE zaken die langs komen. Jij schroomt niet om mee te denken, ideeën te delen en daarin je collega’s gevraagd en ongevraagd te adviseren. Daarnaast ben jij hét aanspreekpunt als het gaat om de organisatie van trainingen en bijeenkomsten en je zorgt dat alles hieromtrent geregeld is. Natuurlijk gaan wij je hier optimaal bij begeleiden om er een succes van te maken!

Over jou

 • HBO werk- en denkniveau.

 • Proactief en zelfstandig activiteiten en projecten kunnen aanpakken.

 • Bekend met HR processen.

 • Affiniteit met automatisering.

 • Een drive voor vernieuwing en ontwikkeling.

 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (gesproken en geschreven).

 • Uitstekende kennis van Microsoft 365, met name MS Word en MS Excel.

“Als (Junior) HR Administrator / Advisor bij MaxGrip werk je nauw samen met je HR-collega’s en lever je een belangrijke bijdrage aan onze organisatiedoelstelling “to be the employer of choice”. Wij zoeken een gepassioneerde, flexibele collega die initiatief neemt en plezier heeft in het organiseren en uitvoeren van een grote diversiteit aan taken, zowel lokaal als internationaal. Bovenal zoeken wij een fijne collega die wil doorgroeien, zowel als persoon als met HR en de organisatie.”

Carla den Hollander, VP Human resources-

Director HR

Wat bieden wij aan

 • Je kunt ervoor kiezen om vanuit ons kantoor of thuis te werken.

 • Een ambitieus en gepassioneerd team met een sterk gevoel van gemeenschap.

 • Een internationale werkomgeving.

 • Werken in een open omgeving met veel vrijheid.

 • Training en ontwikkeling.

Ben jij er klaar voor om deze uitdagingen aan te gaan? Solliciteer dan nu en werk samen met ons aan de ambitie “to be the employer of choice”.

Als je verder nog vragen hebt kan je onze Lead Recruiter Bahador Panjeh Shahi via LinkedIn benaderen of mailen naar bahador.panjehshahi@maxgrip.com.

MaxGrip: practice leaders in APM

We call ourselves ‘practice leaders’ in Asset Performance Management; we know how asset performance can be improved and we don’t leave until the job is done. Our global consultancy company enables asset-intensive organizations to improve their bottom line by optimizing asset performance and accelerating digitalization.

Our consultants work with leaders in industries like Oil & Gas, FMCG, Power Generation & Distribution, Water and Wastewater, Infrastructure and Metals and Mining. They have done so for over two decades.

Want to know more?

Get in touch.

Bahador Panjeh Shahi

Bahador Panjeh Shahi
Senior Corporate Recruiter

jobs@maxgrip.com
T: +31 (0)30 747 01 38

Share this vacancy:

When you apply for a job at MaxGrip, we take your personal data and your privacy seriously. You can find more information here.