De HR-afdeling van MaxGrip is per september 2024 op zoek naar een enthousiaste tweedejaars HR-stagiair(e)! Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij jij je breed kan ontwikkelen op het gebied van Human Resource Management? Kom dan snel langs voor een kennismaking op ons hoofdkantoor in Utrecht!

Jouw stage bij MaxGrip

Onder begeleiding van onze ervaren HR Officer Priscilla geven wij jou een volledig beeld van HRM bij MaxGrip. Onderwerpen waar jij als stagiaire mee gaat helpen zijn onboarding, medewerker- tevredenheidsonderzoek en allerlei andere HR-werkzaamheden. Afhankelijk van jouw kwaliteiten en interesses vullen wij samen de stage in. Op deze manier krijg je een goede inkijk in het leven van een Human Resource Professional!

MaxGrip en ons team

MaxGrip is een consultancybureau met locaties in Utrecht, Kuala Lumpur en Houston. Ons hoofdkantoor ligt vlakbij de Hogeschool van Utrecht. Onze Consultants worden door verschillende grote bedrijven (bijvoorbeeld Heineken en Shell) gevraagd om de performance van onderhoud- en productieprocessen te optimaliseren en te digitaliseren.

‘We are passionate, we are ambitious and we are getting the job done!’ is een uitspraak die de cultuur van MaxGrip goed omschrijft.

Het HR-team in Nederland bestaat uit Carla (HR Vice president), Chrissy (Sr. HR-businesspartner) Priscilla en Carine (HR Officers) en Bahador (Recruiter). Iedereen werkt nauw met elkaar samen en is goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de organisatie en het vakgebied. We zijn een energiek en ambitieus team en geven iedereen de kans om door te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen. Kijk vooral ook eens op onze website: https://www.maxgrip.com/about/

Je taken bestaan o.a. uit

 • Het verlenen van assistentie bij (internationale) HR gerelateerde aspecten.

 • Het ondersteunen van de personeelsadministratie.

 • Het ondersteunen van recruitment.

 • Het organiseren van trainingen en bijeenkomsten voor de medewerkers.

 • Helpen bij projecten gerelateerd aan HR, zoals het medewerkers tevredenheidsonderzoek, gezondheid en veiligheid, digitalisering van de HR processen en nog veel meer.

 

Als je opdrachten vanuit school hebt, dan zijn wij zeker bereid om mee te denken naar een passend vraagstuk.

”Een dag als HR stagiaire bij MaxGrip is nooit hetzelfde. De ene dag ben je onderdeel van het Employee Satisfaction Survey Project in Nederland en de volgende dag regel je een visum voor een collega die in Zwitserland gaat werken. Als HR-intern ben je volledig onderdeel van het internationale HR-team. Tijdens je stage heb je nauw contact met je stagebegeleider en kun je rekenen op actieve begeleiding. Jouw ontwikkeling staat centraal en je krijgt de mogelijkheid om veel te leren. Het HR-team zorgt ervoor dat je het maximale uit je stage haalt!”

– Amina el Hamdi, HR stagiaire –

Meeting Max and Shireen

Dit bieden wij jou

 • Een uitdagende stage waarbij je alle kanten van HR ervaart

 • Een uitstekende begeleiding

 • Een hecht HR- team waar je altijd vragen aan kan stellen

 • De juiste ervaring en kennis om jouw stage tot een succes te maken

 • En natuurlijk, een goede stage vergoeding!

Wanneer pas je goed bij deze rol

 • Je bent leergierig en geeft niet snel op

 • Je bent pro-actief, stelt vragen en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen

 • Je zoekt een HR-meeloopstage

 • Je bent goed in Nederlands & Engels

MaxGrip: practice leaders in APM

We call ourselves ‘practice leaders’ in Asset Performance Management; we know how asset performance can be improved and we don’t leave until the job is done. Our global consultancy company enables asset-intensive organizations to improve their bottom line by optimizing asset performance and accelerating digitalization.

Our consultants work with leaders in industries like Oil & Gas, FMCG, Power Generation & Distribution, Water and Wastewater, Infrastructure and Metals and Mining. They have done so for over two decades.

Want to know more?

Get in touch.

Bahador Panjeh Shahi

Bahador Panjeh Shahi
Senior Corporate Recruiter

jobs@maxgrip.com
T: +31 (0)30 747 01 38

Share this vacancy:

When you apply for a job at MaxGrip, we take your personal data and your privacy seriously. You can find more information here.