• Utrecht

Wij zoeken een stagiair die het leuk vindt om zich bezig te houden met digital marketing en graag de kneepjes van het vak in de praktijk wilt leren. Wij doen al veel op het gebied van digital marketing, maar er liggen ook nog heel veel kansen. En daar mag jij ons bij helpen!

De stage vindt plaats op het kantoor in Utrecht. Als marketing stagiair werk je dagelijks in een zeer ervaren team met drie collega’s. Daarnaast heeft een marketingstagiair doorgaans regelmatig contact met collega’s op kantoren in de VS en Maleisië.

Waar mag je bij helpen

 • Het optimaliseren van onze zoekwoorden, maar ook nieuwe SEO kansen benutten.

 • Het optimaliseren en opzetten van advertenties op Google, Bing & LinkedIn.

 • Het uitwerken van lead generatie initiatieven, bijvoorbeeld het opzetten van een interactieve test.

 • Het beter benutten van onze huidige marketing technologie, maar ook nieuwe tools zoeken en implementeren.

 • Het inzichtelijk maken van onze marketing performance. Hiervoor gebruiken we o.a. PowerBi.

 • Het maken en versturen van onze nieuwsbrief, maar ook andere e-mails met onze marketing automation.

 • Berichten maken en plaatsen op onze social media kanalen.

 

Daarnaast is er veel ruimte om te ontdekken welke competenties jezelf graag ontwikkelt. We verwelkomen initiatieven en ideeën! Het (relatief) kleine marketingteam staat dagelijks voor nieuwe uitdagingen, groot en klein. Dit maakt een stage bij MaxGrip zeer divers en dynamisch. Er wordt gezorgd voor genoeg begeleiding en tijd voor de student de stage optimaal te benutten.

“MaxGrip is voor mij het ideale bedrijf geweest om als young professional een groot aantal marketingvaardigheden te ontwikkelen. Als 4e jaars student European Studies had ik de ambitie om praktijkervaring op te doen in een internationale B2B-omgeving en zo kwam ik via LinkedIn bij MaxGrip terecht. Om te zeggen dat mijn stage aan mijn verwachtingen heeft voldaan, zou een understatement zijn; het heeft ze zeker overtroffen. Tijdens mijn eerste weken bij MaxGrip kreeg ik alle tijd en ruimte om precies te ontdekken wat ik uit mijn stage wilde halen. Toen ik eenmaal volledig aan boord was, heb ik de mogelijkheid gehad om aan een breed scala aan taken en activiteiten te werken. Ik zou zeggen dat ik het meest trots ben op het starten van een nieuwe campagne en het organiseren van nieuw visueel marketingmateriaal. Bovenal was het enorm waardevol voor mij om samen te werken met de continu innoverende en hardwerkende MaxGrippers over de hele wereld.”

Emma Hobbelink over haar stage bij MaxGrip –

MaxGrip intern

Wat krijg je van ons

 • Een goed georganiseerd onboardingtrajcet

 • Stagevergoeding

 • Kennis- en informatiesessies gehost door collega’s en/of partners

 • Kans om je digital marketingcompetenties te ontwikkelen (bijvoorbeeld SEO, managen van een LinkedIn bedrijfspagina, marketing automation, etc.)in een internationale werkomgeving

 • Team bijeenkomsten, zowel binnen als buiten kantoor

 • De mogelijkheid om te variëren tussen werken op kantoor in Utrecht en thuis

MaxGrip: practice leaders in APM

We call ourselves ‘practice leaders’ in Asset Performance Management; we know how asset performance can be improved and we don’t leave until the job is done. Our global consultancy company enables asset-intensive organizations to improve their bottom line by optimizing asset performance and accelerating digitalization.

Our consultants work with leaders in industries like Oil & Gas, FMCG, Power Generation & Distribution, Water and Wastewater, Infrastructure and Metals and Mining. They have done so for over two decades.

Want to know more?

Get in touch.

Bahador Panjeh Shahi

Bahador Panjeh Shahi
Senior Corporate Recruiter

jobs@maxgrip.com
T: +31 (0)30 747 01 38

Share this vacancy:

When you apply for a job at MaxGrip, we take your personal data and your privacy seriously. You can find more information here.