• Utrecht

Wij zoeken een stagiair die het leuk vindt om zich bezig te houden met digital marketing en graag de kneepjes van het vak in de praktijk wilt leren. Wij doen al veel op het gebied van digital marketing, maar er liggen ook nog heel veel kansen. En daar mag jij ons bij helpen! Nieuwsgierig? Kom dan snel langs voor een kennismaking op ons hoofdkantoor in Utrecht!

MaxGrip is een consultancybureau met locaties in Utrecht, Kuala Lumpur en Houston. Ons hoofdkantoor ligt vlakbij de Hogeschool van Utrecht. Onze Consultants worden door verschillende grote bedrijven (bijvoorbeeld Heineken en Shell) gevraagd om de performance van onderhoud- en productieprocessen te optimaliseren en te digitaliseren.

‘We are passionate, we are ambitious and we are getting the job done!’ is een uitspraak die de cultuur van MaxGrip goed omschrijft.

Het marketingteam in Nederland bestaat uit Ronald (VP Marketing & Sales), Lisa (Global Marketing Manager) en Marco (Global Digital Marketeer). Iedereen werkt nauw met elkaar samen en is goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de organisatie en het vakgebied. We zijn een energiek en ambitieus team en geven iedereen de kans om door te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen.

Waar mag je bij helpen

 • Het optimaliseren van onze zoekwoorden, maar ook nieuwe SEO kansen benutten.

 • Het optimaliseren en opzetten van advertenties op Google, Bing & LinkedIn.

 • Het uitwerken van lead generatie initiatieven, bijvoorbeeld het opzetten van een interactieve test.

 • Het beter benutten van onze huidige marketing technologie, maar ook nieuwe tools zoeken en implementeren.

 • Het inzichtelijk maken van onze marketing performance. Hiervoor gebruiken we o.a. PowerBi.

 • Het maken en versturen van onze nieuwsbrief, maar ook andere e-mails met onze marketing automation.

 • Berichten maken en plaatsen op onze social media kanalen.

Daarnaast is er veel ruimte om te ontdekken welke competenties jezelf graag ontwikkelt. We verwelkomen initiatieven en ideeën! Het (relatief) kleine marketingteam staat dagelijks voor nieuwe uitdagingen, groot en klein. Dit maakt een stage bij MaxGrip zeer divers en dynamisch. Er wordt gezorgd voor genoeg begeleiding en tijd voor de student de stage optimaal te benutten.

Ik heb als 2e jaars student stage gelopen bij MaxGrip op de marketingafdeling en dit was voor mij een hele prettige en goede ervaring. Vanaf het moment dat ik begon ben ik goed begeleid. Ik kreeg genoeg tijd om MaxGrip te leren kennen en om te wennen aan het werk en de mensen om me heen. Als dingen af en toe wat lastiger waren was dit ook geen probleem en werd er tijd genomen om mij te helpen. Hoe langer ik bij MaxGrip aan het werk was, hoe meer verantwoordelijkheid ik ook kreeg. Dit gaf me ook echt het gevoel dat ik bij het team hoorde en dit heeft ervoor gezorgd dat ik zelf ook wat meer het bedrijf kon gaan ontdekken en wat meer mijn eigen taken kon uitkiezen in overleg met mijn praktijkbegeleider. Ik heb oprecht waardevol werk mogen leveren en ik ben trots op mijn prestaties bij MaxGrip. Ik heb me tijdens mijn stage bij MaxGrip op meerdere gebieden kunnen ontwikkelen en ik ben erg blij dat ik mijn stage heb mogen lopen bij MaxGrip.

Sylvain N’Golo over zijn stage bij MaxGrip –

Sylvain

Wat krijg je van ons

 • Een goed georganiseerd onboardingtrajcet

 • Stagevergoeding

 • Kennis- en informatiesessies gehost door collega’s en/of partners

 • Kans om je digital marketingcompetenties te ontwikkelen (bijvoorbeeld SEO, managen van een LinkedIn bedrijfspagina, marketing automation, etc.)in een internationale werkomgeving

 • Team bijeenkomsten, zowel binnen als buiten kantoor

 • De mogelijkheid om te variëren tussen werken op kantoor in Utrecht en thuis

Wil je meer informatie, heb je speciale vereisten vanuit je studie of heb je een specifiek onderdeel waar je interesse naar uit gaat? Neem dan contact op met onze Recruiter Bahador en dan gaan we samen kijken hoe we deze wensen in je stage-opdracht kunnen inpassen.

MaxGrip: practice leaders in APM

We call ourselves ‘practice leaders’ in Asset Performance Management; we know how asset performance can be improved and we don’t leave until the job is done. Our global consultancy company enables asset-intensive organizations to improve their bottom line by optimizing asset performance and accelerating digitalization.

Our consultants work with leaders in industries like Oil & Gas, FMCG, Power Generation & Distribution, Water and Wastewater, Infrastructure and Metals and Mining. They have done so for over two decades.

Want to know more?

Get in touch.

Bahador Panjeh Shahi

Bahador Panjeh Shahi
Senior Corporate Recruiter

jobs@maxgrip.com
T: +31 (0)30 747 01 38

Share this vacancy:

When you apply for a job at MaxGrip, we take your personal data and your privacy seriously. You can find more information here.