Aan de hand van een case leggen UReason en MaxGrip uit hoe Predictive maintenance (voorspellend onderhoud) de prestaties van de onderhoudsorganisatie (blijvend) kan verbeteren. We besteden aandacht aan de data en systemen als startpunt maar zullen ook de nadruk leggen op de organisatie. Want een werkend system met geconnecteerde data is één ding, maar hoe krijg je je processen, mensen met hun rollen en verantwoordelijk mee in de nieuwe manier van werken?

In samenwerking met: 

NVDO

Bekijk de webinar

Vul het formulier in en krijg toegang tot de recording.

MaxGrip webinar

Wat je leert in dit webinar

Aquafin is verantwoordelijk voor het transport en de zuivering van het huishoudelijk afvalwater in Vlaanderen. Voor dat transport hebben ze 2.500 pompstations en 318 waterzuiveringsinstallaties in beheer. De onderhoudsteams zijn 24/7 inzetbaar voor storingen. Aquafin wil pro-actiever, slimmer  onderhoud inzetten om efficiënter te kunnen werken.

UReason en MaxGrip hebben hun krachten gebundeld om slimme oplossingen te bieden voor organisaties die hun Asset Management toekomstgericht willen verbeteren. De case is gebaseerd op de data en informatie die Aquafin beschikbaar stelde voor de BEMAS Hackathon 2020 en waar MaxGrip en UReason samen aan deelnamen.

Presenters

Ronald de Kok

MaxGrip
MaxGrip VP marketing sales

MaxGrip is een internationaal consultancy bedrijf, gespecialiseerd in asset performance management. Ronald is onder andere verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van services om structurele prestatieverbetering van assets te bereiken. MaxGrip doet dit door bedrijven te helpen optimaal gebruik te maken van technologie en data, inspelend op Industry 4.0 oplossingen.

Jules Oudmans

UReason
Jules

UReason ontwikkelt asset management software die de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van assets verbeteren terwijl ze risico en operationele kosten beperken. Jules Oudmans is de directeur consultancy en één van de oprichters van het softwarebedrijf. Jules heeft veel ervaring in consultancy, projectontwikkeling en projectmanagement. Lees meer over UReason >

Get inspired

Digital Consultant

Research shows the barriers for digital transformation at asset intensive companies.

Webinar asset performance management

Join our online panel discussion to get insights on how to navigate during the COVID 19 lockdown.

MaxGrip consultants

Media interview with MaxGrip consultants about Clustered Maintenance: a futureproof and fun way of working for maintenance