HR Stagiair

Stagiair, HR

Kan je goed zelfstandig werken en ben je op zoek naar een uitdagende allround en veelzijdige HR meeloop stage vanaf september? Solliciteer dan direct bij MaxGrip!

Functie omschrijving:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die mee wil werken aan het vormgeven en het verder ontwikkelen van ons HR beleid. Binnen deze stage kan er gewerkt worden aan allerlei dagelijkse werkzaamheden op HR gebied zoals:

 • Het toepassen van arbeidsvoorwaarden;
 • Het ondersteunen bij recruitment;
 • Plannen/organiseren van opleidingen en HR-activiteiten;
 • Ondersteuning bieden bij (internationale) HR-aspecten;
 • Het ondersteunen bij de personeelsadministratie, ziekteverzuimregistratie en begeleiding;
 • Allerlei voorkomende zaken op de afdeling HR.

Naast deze werkzaamheden werk je mee aan verschillende projecten op HR vlak binnen de organisatie. Hierbij kan gedacht worden aan het uitwerken van onderdelen van het personeelshandboek, het meewerken aan het medewerkerstevredenheidonderzoek, het onboarden van nieuwe medewerkers en dergelijke. Wanneer je naast deze werkzaamheden vanuit je opleiding extra opdrachten moet verrichten, kijken we samen naar een leerzame opdracht met toegevoegde waarde.

Functie-eisen:

 • Je volgt een HBO HR opleiding (derdejaars) en bent op zoek naar een leuke uitdagende allround stage;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je kan zowel zelfstandig als in een teamverband werken;
 • Je bent sociaal, initiatiefrijk en enthousiast
 • Je ben nauwkeurig, nieuwsgierig en je hebt een hands-on mentality

Wij bieden:

Wij bieden je een uitdagende stage, waar je deel uit zal maken van een jonge en dynamische organisatie. Het leren en ontwikkelen van jezelf zal centraal staan. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Ook zal er voor de stage een marktconforme stagevergoeding zijn.

Organisatie:

MaxGrip is gespecialiseerd in het bieden van geïntegreerde oplossingen op het gebied van Asset Performance Management, van strategisch tot operationeel niveau. Wij leggen logische verbanden tussen tools, methoden, technieken en mensen en zorgen er voor dat de hierbij behorende processen worden ondersteund met behulp van IT. Met onze Asset Performance Management oplossingen bieden wij onze klanten een stuurmiddel waarmee zij hun business drivers realiseren. Met behulp van ons partnernetwerk ondersteunen wij onze klanten wereldwijd. Wij leveren oplossingen die werken en waar onze klanten graag mee willen werken. Onze oplossingen leveren waarde op en dragen bij aan een betere bedrijfsvoering; wij maken deze waarde zichtbaar.

Sollicitatie:

Spreekt deze stage je aan en voldoe je aan de gestelde eisen? Reageer dan direct, door via onderstaande knop te solliciteren. Voor meer vragen kun je terecht bij Tom Teunissen (Corporate Recruiter) via jobs@maxgrip.nl óf 030-747 01 38.

 

Apply now